Families

Door op de keuze knoppen hieronder te drukken komt u in de parentelen van de verschillende familie’sMet Ariaen Janssen (van Gool) begint onze genealogie. Zijn nageslacht verspreid zich over Alphen en Baarle-Nassau en de nabij gelegen Belgische regio rond Turnhout. Ook komt een tak in Gilze en Rijen terecht.


 

 

Over Pieter Levinus Carton is nog maar weinig bekend. Naar verwachting is de familie Carton afkomstig uit Frans België of mogelijk zelfs Frankrijk. 

 

 

Bekijk de Stamboom grafisch (Hiervoor moet MS office viewer zijn geïnstalleerd) Pieter Carton vestigde zich in Dorst bij Breda. Meer bijzonderheden over dit leuke dorpje klik dan hier.

(Mutsaerts of Metsers). Deze familie zit in de lijn van grootmoeder Johanna Gerards die getrouwd was met Kees van Gool (IX-b). Haar moeder was Francisca Metsaars.(XV-b). Een andere tak van de familie Mutsaerts kun je vinden door hier te klikken De kwartierstaat van Hans Metsaars gaat zeer ver terug.

De familie Aussems komt via een zus van mijn moeder binnen de familie Carton.  Voor het navorsen van deze familie is de hulp ingeroepen van mijn neven en nichten.